Τι κάνει την AEROCLEAN την ιδανική επιλογή;

Πραγματοποιώντας τον καθαρισμό του κεντρικού συστήματος κλιματισμού με την εταιρία AEROCLEAN, είστε σίγουροι ότι συνεργάζεστε με την πλέον εξειδικευμένη εταιρία στον τομέα του Indoor Air Quality, καθώς πρόκειται για την εταιρία με την μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο. Τα συνεργεία και οι συνεργάτες μας διαθέτουν άνω των 25 ετών εμπειρία στην μελέτη, κατασκευή, τοποθέτηση, συντήρηση και καθαρισμό κλιματιστικών συστημάτων σε εγκαταστάσεις ξηράς και ναυτιλίας.

Επίσης η εταιρία διαθέτει꞉

 • Τις περισσότερες πιστοποιήσεις ως Indoor Air Quality Specialist, από τους μεγαλύτερους οργανισμούς σε Αμερική και Ευρώπη (NADCA, EVHA, κτλ.).
 • Τον μεγαλύτερο και αρτιότερο εξοπλισμό στην Ελλάδα, ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη και να παρέχει υπηρεσίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
 • Το πλέον εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, μιας και οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και εργασθεί για αρκετά χρόνια στις Η.Π.Α.
 • Τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές καθαρισμού, βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας.
  Το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα πάνω στη μελέτη, κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση οποιουδήποτε είδους κλιματιστικών συστημάτων.
 • Άριστα οργανωμένες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης, για εγγυημένο αποτέλεσμα της ποιότητας του εισπνεόμενου αέρα των εσωτερικών σας χώρων.
 • Αμερικάνικα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης με πιστοποίηση ISO 9001:2000
  Απόλυτη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλείας.
 • Συνεχής επιμόρφωση πάνω σε όλες τις νέες τεχνολογίες που αφορούν το αντικείμενο του κλιματισμού.

Όσον αφορά το κομμάτι της απολύμανσης αξίζει να αναφερθεί ότι πριν και μετά τον καθαρισμό πραγματοποιείται ενδοσκόπηση με ρομποτικά μηχανήματα. Το οπτικό υλικό που βιντεοσκοπείται, εγγράφεται σε ψηφιακά μέσα (cd) και παραδίδεται στον πελάτη μαζί με το πιστοποιητικό καθαρισμού και απολύμανσης που εκδίδει η εταιρία μας, ως αποδεικτικό των εργασιών καθαρισμού και απολύμανσης.

Έχοντας λοιπόν μία πλήρη εικόνα της AeroClean και της κρισιμότητας των πρωτοπόρων υπηρεσιών της, αντιλαμβάνεστε ότι η επιλογή της προσφέρει μοναδικά ποιοτικά συγκριτικά πλεονεκτήματα με καθοριστικής σημασίας επιπτώσεις στην υγεία και την απόδοση των ατόμων. Καθίσταται λοιπόν απαραίτητος ο έλεγχος της κατάστασης των υπαρχόντων μηχανισμών κλιματισμού και η συντήρησή τους ή η τοποθέτησή τους, όπως επίσης και η επιλογή της κατάλληλης εταιρείας που θα εμπιστευτούμε την υγεία και την ευεξία μας.

Η ανάθεση στην AeroClean, της πλέον εξειδικευμένης εταιρείας παροχής υπηρεσιών στο χώρο του κλιματισμού και του εξαερισμού, αποτελεί επένδυση και αποφυγή ολέθριων συνεπειών και προβλημάτων!