Ο αριθμός των ελληνικών επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών οι οποίες για τη λειτουργία τους προϋποθέτουν την εξασφάλιση του INDOOR AIR QUALITY ακολουθώντας τους κανόνες του Προεδρικού Διατάγματος 16/1996 που έγινε σε συμμόρφωση με την Κοινοτική Οδηγία 89/654/ΕΟΚ είναι συνεχώς αυξανόμενος. Αυτό σημαίνει ότι ρύποι στις εγκαταστάσεις κλιματισμού ή μηχανικού εξαερισμού που ενδέχεται να επιφέρουν κίνδυνο για την υγεία των εργαζομένων, λόγω μόλυνσης του εισπνεόμενου αέρα, πρέπει να απομακρύνονται άμεσα για την εύρυθμη λειτουργία τους, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητη η περιοδική απολύμανση χώρων κτιρίων ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διασφαλίζεται η υγεία των υπαλλήλων αλλά και η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρισης μέσω της διατήρησης της παραγωγικότητας τους.

Η AEROCLEAN πρωτοπορεί στην περιοδική απολύμανση χώρων κτιρίων με λύσεις για υψηλές απαιτήσεις

Η AEROCLEAN, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης τόσο για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων των πελατών μας όσο και για την υγεία των εργαζομένων/ επισκεπτών τους, εφαρμόζει πρωτοποριακές λύσεις για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων αναγκών. Γι᾽αυτό, με αδιάκοπη αγάπη, σεβασμό και επαγγελματισμό για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, δεσμευόμαστε για την υιοθέτηση των πιο εξελιγμένων τεχνικών.

Το πρώτο πλήρως αυτόνομο ρομπότ απολύμανσης στην Ελλάδα

Πρωτοπορώντας σε ακόμη έναν τομέα η AEROCLEAN εισάγει το πρώτο πλήρως αυτόνομου ρομπότ απολύμανσης χώρων, στην ελληνική αγορά. Το ρομπότ μας έχει την ικανότητα να χαρτογραφήσει οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο και κατόπιν να κινηθεί τελείως αυτόνομα μέσα σε αυτόν. Καλύπτει και κινείται αυτόνομα σε χώρους ως και μέχρι 8.000 τ.μ.

Χαρακτηριστικά

Το πρώτο πλήρως αυτόνομο ρομπότ απολύμανσης χώρων που διαθέτει η AEROCLEAN αποτελεί ένα από τα πιο πρωτοπόρα τεχνολογικά επιτεύγματα στο χώρο της απολύμανσης και του καθαρισμού.

Χαρακτηριστικά:

  • Φέρει 6 συστοιχίες λαμπτήρων υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) υψηλής ισχύος.
  • Διαθέτει γεννήτρια παραγωγής όζοντος.
  • Διαθέτει νεφελοποιητή.

Τα παραπάνω προσφέρουν τριπλή απολύμανση του εσωτερικού σας χώρου.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοδική απολύμανση χώρων κτιρίων και τις αυτοματοποιημένες, αυτόνομες λύσεις μας για την επιχείρησή σας.