Όσο περισσότερους επισκέπτες δέχεται καθημερινά μια δομή τόσο επιτακτικότερες είναι οι ανάγκες για τη διασφάλιση του ισορροπημένου και υγιούς, εσωτερικού περιβάλλοντος της. Ειδικά σε περιόδους οι οποίες χαρακτηρίζονται από έξαρση διαφόρων ασθενειών, το αίσθημα της ευθύνης μας καλεί για μόνιμες και αποτελεσματικές λύσεις. Γι᾽αυτό και σε αρκετές περιπτώσεις κρίνεται απαραίτητη η εγκατάσταση μόνιμου συστήματος απολύμανσης του εξαερισμού και κεντρικού συστήματος κλιματισμού των εγκαταστάσεων. Αυτό επιτυγχένεται με τα συστήματα μόνιμης απολύμανσης αεραγωγών.

Έτσι διασφαλίζονται τα εξής:

  • Υγιές εσωτερικό περιβάλλον.
  • Αίσθημα ευεξίας των εργαζομένων και των επισκεπτών.
  • Καλύτερη ποιότητα του αέρα.
  • Περισσότερη αποδοτικότητα του προσωπικού.
  • Αποφυγή της διασποράς παθογόνων μικροοργανισμών.

Μόνιμη προστασία κατά των μικροοργανισμών

Η AEROCLEAN ακολουθώντας πιστά τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς τεχνολογικές μεθόδους, είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις μόνιμης απολύμανσης με την εγκατάσταση μόνιμων συστημάτων εξόντωσης των διαφόρων μικροοργανισμών. Παρέχουμε πρωτοποριακές μεθόδους καθαρισμού και απολύμανσης των συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού οι οποίες εξασφαλίζουν ένα εσωτερικό περιβάλλον υψηλής ποιότητας που προσφέρει ευεξία και διασφαλίζει την υγεία των επισκεπτών του. Τα διάφορα σημεία εγκατάστασης των συσκευών εξόντωσης επιλέγονται κατόπιν ειδικής μελέτης.

Συστήματα Μόνιμης απολύμανσης αεραγωγών

Χρηση ανώτερης τεχνολογίας για τη διασφάλιση της υγείας σας

Στην AEROCLEAN δεσμευόμαστε για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που διασφαλίζουν την υγεία των εργαζομένων και των πελατών σας. Γι᾽αυτό, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης για την υγεία των πελατών μας, χρησιμοποιούμε συστήματα μόνιμης απολύμανσης αεραγωγών και προϊόντα με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα προϊόντα και μηχανήματα καθαρισμού.
  • Διαθέτουμε την πλέον ανώτερη τεχνολογία στα συστήματα μόνιμης απολύμανσης.
  • Μόνιμη εγκατάσταση συστήματος λαμπτήρων υπεριώδους ακτινοβολίας στην εισαγωγή του αέρα στους αεραγωγούς.
  • Μόνιμη εγκατάσταση γεννήτριας παραγωγής όζοντος στις μονάδες του κεντρικού κλιματισμού.
  • Μόνιμη εγκατάσταση κεφαλών παραγωγής ιόντων μέσα στο δίκτυο των αεραγωγών (ο ιονισμένος αέρας, εκτός από την αντιβακτηριδιακή του δράση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα των ατόμων που τον εισπνέουν).

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και να σχεδιάσουμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.