Το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό μας, με την πολυετή του εμπειρία στον χώρο του κλιματισμού, είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας δώσει τις πλέον κατάλληλες λύσεις στην μελέτη και την εγκατάσταση του κεντρικού κλιματισμού σας. Κάθε μελέτη εγκατάστασης κεντρικού κλιματισμού γίνεται πάντα με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας και οι σύμβουλοί μας προσπαθούν πάντα να σας προτείνουν τις αποδοτικότερες και οικονομικότερες λύσεις.

Στην AEROCLEAN γνωρίζουμε ότι η κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή. Γι᾽αυτό και παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Επιπλέον λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τις ειδικές συνθήκες ανά περίσταση και προβαίνουμε σε προγραμματισμό και μελέτη ειδικά για την επιχείρησή σας.

Διαφάνεια σε κάθε μελέτη εγκατάστασης κεντρικού κλιματισμού

Η δημιουργία του σχεδίου υλοποίησης για την επιχείρησή σας, γίνεται σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες ανά περίσταση. Γι᾽αυτό και τηρούμε αυστηρά πρωτόκολλα μελέτης ώστε να διασφαλίσουμε την ορθότερη διαχείριση των πόρων σας για τα συστήματα εγκατάστασης ή καθαρισμού του κεντρικού κλιματισμού.

Μελέτη εγκατάστασης κεντρικού κλιματισμού

Στηρίζουμε τον επαγγελματία- παρέχουμε διαφάνεια

Επιθυμούμε η κάθε επιχείρηση να έχει ακριβή εικόνα των αναγκών των εγκαταστάσεών της. Έτσι αποτυπώνουμε την κατάσταση ενός ήδη υπάρχοντος κλιματιστικού συστήματος ή αξιολογούμε τα δεδομένα για την εγκατάσταση ενός νέου. Επιλέγοντας την AEROCLEAN γνωρίζετε ακριβώς τις υπηρεσίες, το χρόνο υλοποίησης και το κόστος για τις ενέργειές μας.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαφανείς. Δεν περιέχουν κρυφές χρεώσεις και επιπλέον κόστη.