Στους χώρους εστίασης οι απαιτήσεις για τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων όσον αφορά στη λειτουργία και απολύμανση των κεντρικών συστημάτων εξαερισμού είναι υψηλές. Λόγω της συγκέντρωσης μεγάλων ποσοτήτων λίπους και λαδιού σε όλο το δίκτυο του εξαερισμού, η διαδικασία απαιτεί υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ο καθαρισμός εξαερισμού κουζίνας χώρων εστίασης εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας και την σύμπλευση με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά ορίζονται από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Καθαρισμός εξαερισμού κουζίνας χώρων εστίασηςΕξελιγμένες μέθοδοι για τις απαιτήσεις της εστίασης

Για τις επιχειρήσεις της εστίασης, συνήθως κατά τη διαδικασία καθαρισμού, οι τεχνικοί είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν στην εξάρμωση αρκετών σημείων του συστήματος. Ο αποτελεσματικός καθαρισμός εξαερισμού κουζίνας χώρων εστίασης προϋποθέτει τεράστιες ποσότητες νερού και διάφορων χημικών.

Η AEROCLEAN χρησιμοποιεί τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικές μεθόδους για την απομάκρυνση των επικαθίσεων του λίπους, όπως:

  • Ενεργός αφρός.

Ο ειδικός αφρός ἐχει την ιδιότητα να ενεργοποιείται κατόπιν της επαφής του με τις λιπώδεις επικαθίσεις. Η ενεργή του δράση τις εγκλωβίζει και τις απομακρύνει σε πολύ σύντομο χρόνο.

  • Ξηρός πάγος.

Ο ξηρός πάγος ψεκάζεται με ειδικό μηχάνημα σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και με υψηλή πίεση. Αυτό οδηγεί σε ακαριαία σταθεροποίηση των επικαθίσεων με αποτέλεσμα να απομακρύνονται άμεσα. Έτσι η συλλογή και η απομάκρυνσή τους γίνεται μια εύκολη διαδικασία για την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό του δικτύου εξαερισμού της επιχείρησής σας.